Monica Geuze vervloekt ex-vriend Lars Veldwijk ‘Ik vervloek hem’

Monica Geuze geeft aan niet blij te zijn dat haar ex-vriend, Lars Veldwijk in Zuid-Korea is gaan wonen. In de eerste aflevering van ‘Like Monica’ doet de influencer een boekje open.

Monica vervloekt Lars

In de eerste aflevering van het nieuwe ‘Like Monica’-seizoen, vertelt Monica dat ze er sinds Lars naar Zuid-Korea verhuist is, zo goed als alleen voor staat met de zorg hun dochtertje: Zara-Lizzy. Voor Lars is het door de strenge coronamaatregelen in Zuid-Korea namelijk niet mogelijk om op en neer te vliegen naar Nederland.

Zo vertelt ze tijdens een FHM-shoot in de aflevering: “Laatst was ze anderhalve week doodziek. Alleen maar spugen. Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet opdelen. Dan kan ik hem echt vervloeken.”

Niets te klagen

Toch, is Monica blij dat ze haar dochter zoveel kan zien. Zo vertelt Monica: “Ze gaat nu zoveel praten dat ik denk: ik maak al haar woorden mee. Ik vind ook dat ik totaal niet mag klagen. Rob is hartstikke leuk met haar. Dat is zo fijn.” Rob, de nieuwe vlam van Monica, lijkt dus al een goede (stief)vader rol op zich genomen te hebben. Dit maakt het in ieder geval zeker dat Monica er nooit helemaal alleen voor staat.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: ‘Like Monica’ – Videoland