Monopoly en McDonald’s werken samen voor een levensecht potje

monopoly mcdonalds

We weten zeker dat je naar Engeland wilt gaan na het horen van dít nieuws. Daar is er nu namelijk een potje Monopoly aan de gang georganiseerd door McDonald’s. En wat is nou een betere combinatie dan je favoriete fastfoodketen en je favoriete bordspel? 

Je zult je misschien afvragen hoe het spel werkt. En dat is heel simpel. Het werkt namelijk net als een ‘gewone’ Monopoly maar dan met échte prijzen. En daar bovenop krijg je er ook nog eens heerlijke McKrokketen en kip nuggets voor terug. Wat wil je nog meer?

Op het moment dat je eten koopt van de Maccie ben je al een officiële deelnemer. Op de verpakking van je Burger vind je een sticker die als stuk van het spel dient. Sommige snacks geven je zelfs twee of drie stickers. Haal je spelbord op en begin met het verzamelen van al je stukjes.

Hoe kun je het spel winnen?

Je kunt het spel op drie verschillende manieren winnen. Zo kun je gelijk winnen, verzamelen om te winnen of Online winnen.
Er zijn stickers waar je dus gelijk een gratis frietje mee kunt halen, of zelfs een geldbedrag mee kunt winnen! Maar ook kan het zijn dat je eerst een straatje moet maken om kans te maken op prijzen. Precies zoals we Monopoly kennen dus. Elke sticker heeft ook een unieke code die je online kan invullen. Hiermee maak je kans op vouchers voor kledingwinkels, geldbedragen en nog veel meer.

En nu vraag je je misschien af hoeveel prijzen McDonald’s weg geeft dit jaar. En schrik niet: dit zijn er vijftig miljoen! Denk hierbij onder andere aan anderhalf miljoen medium menu’s, Mini Coopers, vouchers van Missguided en vier loten met een geldbedrag van maar liefst honderdduizend pond. Kun je het geloven?

Bekijk de video hier onder om achter de 10 niet vertelde waarheden over de McDonald’s Monopoly te komen!