Rampenfilm Moonfall heeft angstaanjagende nieuwe trailer!

Er komt volgend jaar een rampenfilm uit die een absolute spektakel ervaring lijkt te gaan worden in de bioscopen. De film heet Moonfall en deze heeft een nieuwe trailer, die angstaanjagend is.

Moonfall

Het verhaal: De film gaat over een mysterieuze kracht die de maan uit zijn baan om de aarde heeft gehaald. De kracht laat de maan met ramkoers op de aarde afkomen. Het leven zoals wij dat kennen op aarde staat dus op het spel…

…Slechts enkele weken voor de inslag, en de wereld op de rand van vernietiging, is NASA-directeur en voormalig astronaut Jo Fowler ervan overtuigd dat ze de sleutel heeft om ons allemaal te redden. Er is echter slechts één astronaut uit haar verleden die haar gelooft, Brian Harper, en een samenzweringstheoreticus K.C. Huisman.

Zij ondernemen een laatste wanhopige missie in de ruimte, waarbij ze iedereen van wie ze houden achterlaten. Maar vervolgens komen ze achter dat onze maan niet is wat we denken dat het is…

Roland Emmerich

De film is geregisseerd door legendarische Science Fiction- regisseur Roland Emmerich (Independence Day, The Day After Tomorrow, Stargate, Godzilla). Hoofdrollen zijn er o.a. voor Halle Berry, Partick Wilson en Donald Sutherland. 4 februari 2022 is de film in de bios!

Bekijk hieronder de huiveringwekkende nieuwe trailer:

Bron: Dutch Film Works