Moordenaar Hümeyra en Jos B. zitten op zelfde afdeling! Onthult bizarre details

Moordenaar Hümeyra en Jos B. zitten op zelfde afdeling! Onthult bizarre details

Bekir E, de moordenaar van de 16-jarige Hümeyra doet schokkende onthullingen over ‘knuffelpedo’ zoals hij wordt genoemd, Jos B. De twee hebben een halfjaar op dezelfde afdeling gezeten in de gevangenis in Vught.

Moordenaar Bekir E. getuigt tegen Jos B.

Bekir E. is als getuige aanwezig in het hoger beroep in Den Bosch. Jos B. zou volgens Bekir E. hebben gezegd dat hij is betrokken bij de moord op Nicky Verstappen. “Hij vertelde dat het niet de bedoeling was om Nicky Verstappen te doden. Hij had zijn hand te lang voor zijn mond gehouden.” Jos B. heeft in eerder verklaringen zijn betrokkenheid ontkent.

Ze hebben nog oogcontact gemaakt toen Bekir E. de zaal in liep. Volgens Bekir E. heeft Jos B. zo wat zijn hele privéleven verteld. Waaronder ook over hoe je moet overleven in bossen. “Hij heeft heel lang, echt heel lang, ik werd er helemaal gek van, verteld hoe je in de bossen moet overleven.”

Zo verklaard E. dat Jos B. vier keer een bekentenis heeft afgelegd over de moord en het misbruiken van Nicky. Verder noemt hij B, een ‘narcist’ en ‘gestoord’. E. heeft zich afgelopen juni gemeld bij de politie met deze verklaringen. Ook zouden Jos B. en Sander V. – moordenaar van de 12-jarige Milly Boele – de grootste maatjes zijn in de gevangenis. De advocaat van Jos B. noemt de verklaringen echter ‘flauwekul’.

Celstraf

Eind vorig jaar is B. veroordeeld tot een celstraf van 12,5 jaar voor het ontvoeren en misbruiken van Nicky Verstappen in 1998. Dat Bekir E. een opvallende getuigde is zeker een grote verassing want zelf werd hij veroordeeld tot 20 jaar en tbs met dwangverpleging voor de moord van de 16-jarige Hümeyra.

Bekijk de video hieronder

Bron: Youtube, RTLnieuws