Murda opgepakt in Turkije door rap teksten! Reageert

Rapper Murda is opgepakt in Turkijke. Hij is inmiddels weer vrijgelaten en heeft gereageerd. Het gebeurde na een vlucht uit Denemarken naar Turkije.

Murda opgepakt in Turkije

Murda aka Önder Doğa werd op het vliegveld staande gehouden. Er is een onderzoek gestart naar zijn songteksten. Dat zou namelijk de reden zijn voor de arrestatie.

Welke teksten precies zo heftig waren is niet duidelijk. Zijn manager meent dat het om teksten over drugs en seks gaat. Het onderzoek ‘in principe’ gestaakt.

Rap teksten

Volgens Turkse media geet het vooral om teksten in zijn liedjes “Duman”, “Expensive” en “Eh Baba”.. Deze zouden het gebruik van drugs of stimulerende middelen aanmoedigden.

Murda is na enkele hits en coach bij de Turkse The Voice enorm populair in Turkije. ,,Hij kan daar niet eens normaal over straat”,

Hieronder de reactie van Murda zelf:

“Ik ben OK, HET WAS EEN ZWARE NACHT Het gaat goed, we hebben gisteravond een onaangename nacht gehad. Ondanks alles gaat het goed met ons. Mijn excuses aan iedereen die kaartjes voor mijn concert heeft gekocht. kijken hoe je het goed kunt maken.”