Nabestaanden Mallorca slachtoffer Carlo ontkennen Ajax-Feyenoord ruzie!

Een nieuwe update in de trieste zaak over de ruzie tussen Nederlanders op Mallorca die dodelijk afliep. Omstanders vertelden eerder aan de Telegraaf dat het zou gaan om een Ajax-Feyenoord ruzie. Nabestaanden van Mallorca slachtoffer Carlo (27) ontkennen nu deels deze berichtgeving.

Nabestaanden Mallorca slachtoffer Carlo

Carlo zou namelijk zelf Ajax fan zijn geweest, en dus niet voor Feyenoord zoals gespeculeerd werd, dit melden nabestaanden aan Voetbalzone. Dat gaat tegen het verhaal van de omstanders in, die aan Telegraaf meldden dat de ruzie ontstond nadat Carlo, uit Waddinxveen, aangevallen werd door een groep Ajax fans.

Ontkennen Ajax-Feyenoord ruzie!

Het lijkt er dus steeds meer op dat Carlo slachtoffer werd van een ruzie waar hij niets mee te maken had en hij dus op de verkeerde plek op het verkeerde moment was. De Telegraaf meldde eerder:“Zijn belagers wilden duidelijk maken dat ze ‘Ajax-supporters’ waren en geen Feyenoord-fans tolereerden,”.

Een propper genaamd Mitchell deed ook zijn verhaal. Hij hoorde dat de daders iets riepen over Ajax en Feyenoord. “Het waren echt jonge gasten van ‘nog geen twintig’. Ze kregen door dat het slachtoffer uit de regio Rotterdam kwam, waarna de aanval werd ingezet. Het is niet bekend of Carlo ook inderdaad fan was van Feyenoord.” aldus de omstander aan de krant.

Andere aanwezigen menen dat het om een groep van zogenaamde Ajax-fans ging die doorhadden dat er enkele supporters van Feyenoord waren. “Ze spreken van blanke jongens uit de (wijde) regio Amsterdam die veel hadden gedronken en doelbewust keken waar ze problemen konden veroorzaken”, zo meldt De Telegraaf.

Hieronder het verhaal en beelden:

Bron: Voetbalzone, Youtube