Skip to main content

Het Spaanse eiland Mallorca heeft genoeg gehad van Nederlandse toeristen. Een stel jongeren hebben zich misdragen en besloten een bizarre stunt uit te halen. Er gaan beelden rond, dat er een jongen op het hoofd van een slapende man poept. De Nederlander krijgt nu doodsbedreigingen.

Spijt

De 25-jarige dader betuigt ongelofelijk veel ‘spijt’, nadat de beelden viraal zijn gegaan. Hij noemt de beelden zelf ‘”vernederend’ en ‘walgelijk’. De beelden kregen grote media-aandacht. De jongen durft niet meer naar buiten. De doodsbedreiging zouden zo heftig zijn, dat hij van plan was uit het land te vluchten.

“Mijn leven staat helemaal op zijn kop. En ook dat van mijn naasten. Ik heb zelfs overwogen om te emigreren.”

Nederlander

Beelden

De Nederlander laat weten, hoe de video tot stand is gekomen. Hij zou aardig hebben gedronken vóór de ranzige actie. S’ ochtends zou hij dertig biertjes en twintig shotjes hebben op hebben. Vervolgens zou één van de vrienden hebben aangespoord om op te man te poepen.

“Op dat moment leek het heel grappig, dus deed ik dat”, laat hij weten. De vriend deelde de beelden via Snapchat.

Toeristen zat

De inwoners van het Spaanse eiland hebben het gehad met Nederlandse toeristen. Er hebben zich vaker incidenten afgespeeld en dit is de druppel. In 2021 overleed de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen na een zware mishandeling door een groep Nederlanders.

Bekijk hier de video

Bron: AD