Nederlandse rapster Amy Miyú valt op met track ‘Pauze’

amy miyú

De Nederlandse rap muziek industrie kan altijd meer vrouwen gebruiken, want we hebben er nooit genoeg! ‘Één rapster valt op de laatste warme dagen met een nieuwe zomerse track. Amy Miyú voegt een verfrissend geluid toe, met haar nieuwe single ‘Pauze’.

Amy Miyú

Amy Miyú, Rotterdamse rapper, afkomstig van Curaçao, heeft inmiddels al 10.000 volgers op Instagram opgebouwd. Ze is niet alleen een plezier om naar te kijken, maar ook om naar te luisteren. Eerder bracht ze al singles uit als ‘All Good’ en ‘Tempo’. Beiden singles zijn geproduceerd door Boaz van de Beatz, die we ook kennen van hits met Ronnie Flex en Mr.Polska.

Amy is niet alleen het creatieve talent achter ‘Pauze’, geproduceerd door Dario Santana en 5Millybeats. Ze heeft de single ook uitgegeven onder haar eigen label ‘Cash Ready’. De artiest richtte het bedrijf op in samenwerking met Aimé Cain. AMY raakte geïnspireerd om de track te schrijven, nadat ze in het voorjaar naar Curaçao ging, na een jaar in quarantaine te hebben gezeten in Nederland. De zomerse vibes van het eiland zijn goed terug te horen op de single! Ook is de behoefte aan een pauze van alle hectiek, goed voelbaar.

Beluister ‘Pauze’ van AMY MIYÚ hieronder!