Netflix account delen wordt aangepakt! Netflix maakt bekend hoe!

Netflix

Door een Netflix account te delen willen we allemaal wel een beetje geld besparen, toch? Slecht nieuws voor gebruikers die een Netflix account delen want dit kan binnenkort niet meer. Netflix, een van de grootste streamings platformen gaat het delen van accounts aanpakken.

Netflix account delen

Netflix heeft meer dan 200 miljoen betalende abonnees op streaming platform maar de komst van onder andere Disney+ en Amazone Prime beginnen zij de concurrentie aardig te voelen. Eerder hebben ze al de prijzen verhoogd en mag je officieel gezien je account alleen in één huishouden delen.

Foto: Unsplash

Maar om toch nog even een zak centje over te houden, delen wie die toch met vrienden, familie en collega’s maar hier blijkt verandering in te komen en worden account-delers toch aangepakt. Hoe dan?

Verificatie code

Hoe zij dit gaan aanpakken? Als Netflix vermoedt dat jij op het account van jouw collega of vriend zit, dan wordt de gebruiker gevraagd om zich verifiëren. Er wordt een code via e-mail of sms verstuurd. Voer je deze verificatie niet op tijd uit. Dan is het einde streaming van jouw favoriete films en series. Dit betekent dan toch zelf een account aanmaken. Voor nu is het nog een test dus maak er nu nog gebruik van nu het nog kan!

Bekijk hier nuttigs tips over hoe je het maximale uit Netflix haalt:

Bron: FHM, Unsplash, YouTube