Netflix dropt releasedatum en eerste beelden Undercover seizoen 2 met Rico Verhoeven!

Nu de meeste mensen vanwege de coronacrisis veel thuis moeten zitten, is Netflix voor velen hun beste vriend geworden. Goed nieuws voor diegenen dat Netflix zojuist de releasedatum en de eerste beelden van de Nederlands-Belgische hitserie Undercover seizoen 2 heeft gedropt, en daarin zien we een bekend gezicht!

Undercover seizoen 2

Het eerste seizoen van Undercover verscheen vorig jaar, als eerste echte Nederlandse ‘Netflix Original’-productie, en was direct een daverend succes. Veel fans kijken dan ook al een tijdje uit naar het verschijnen van seizoen 2, en we weten nu wanneer deze zal verschijnen. Vanaf 6 september kunnen we op Netflix zien hoe het verhaal verder gaat.

Undercover seizoen 2 speelt zich ongeveer een jaar af na de gebeurtenissen uit seizoen 1, waarin drugsbaas Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers) achter de tralies verdwijnt door toedoen van undercoveragenten Kim de Rooij en haar Belgsiche collega Bob Lemmens (Anna Drijver en Tom Waes).

Deze raakt De Rooij verwikkeld in de wereld van de illegale wapenhandel in Syrië en roept ze opnieuw de hulp in van Lemmens, die undercover gaat op El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Ondertussen probeert Bouman vanuit de gevangenis de identiteit van de twee te achterhalen om wraak te nemen. Hier wordt hij vergezeld door niemand minder dan Rico Verhoeven, die een rol heeft gekregen in de serie.

Bekijk de aankondiging van Undercover seizoen 2 en de lange trailer hieronder:

Bron & beeld: NU.nl, RTL Boulevard, Youtube

Lees ook: