Netflix dropt gestoorde trailer nieuwe Horror film! (Video)

Het assortiment van Netflix orginals lijkt groter en groter te worden. Zo heeft de streamingdienst een trailer uitgebracht van een nieuwe erg extreme horrorfilm A Classic Horror Story.

Gestoorde trailer

Deze week kwam Netflix op hun YouTube kanaal naar voren met de trailer van hun nieuwe Italiaanse horrorfilm: A Classic Horror Story. De film zal staan voor een eerbetoon aan klassieke Italiaanse horror-films.

Verhaallijn

In deze Netflix-film is niets wat het lijkt..Vijf carpoolers reizen in een camper om samen op vakantie te gaan. Wanneer het wat donkerder wordt buiten en op de weg, moet de bestuurder van de camper uitwijken voor de restanten van een dier op de weg. Vervolgens knalt de camper op tegen een boom en moet het vijftal bijkomen van wat er net gebeurd is.

Dit is dan ook het moment dat ze echt gaan kijken waar ze nou precies beland zijn. Ze zitten namelijk in the middle of nowhere. De camper is kapot en de weg waar ze op reden lijkt verdwenen te zijn.

Het enige wat de groep op dit moment nog kan doen is het ondoordringbare bos betreden en trotseren wat hen te wachten staat. Uiteindelijk lijkt het een bos te zijn met een groot houten huis van een huiveringwekkende sekte.

Veranderen van de regels

De makers van de film, Roberto De Feo en Paolo Strippoli willen met de film alle regels van de klassieke horrorfilms doorbreken. Zo spreekt de tagline van de film:“Kindermuziek, een verlaten huis, vijf vreemdelingen: het ziet eruit als een klassieke horrrorfilm, maar in plaats daarvan…”

Ze laten de Netflix-kijker nog erg in spanning met de trailer van de film, maar er zit duidelijk meer achter dan wat we hebben gezien. Netflix en de makers van deze spannende horrorfilm zijn ongetwijfeld van plan om de kijkers te gaan verrassen vanaf 14 juli 2021!

Bekijk de beelden van de nieuwe horrorfilm hieronder:

Bronnen: YouTube