Netflix onthult wanneer You Seizoen 3 verschijnt en meer!

Ben jij een grote fan van de bloedstollende Netflix-serie “You”? Dan hebben we goed nieuws voor je! Netflix heeft namelijk onthult dat de opnames van seizoen 3 erop zitten en laat weten wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Spannend!

De serie “You” is ongekend populair op Netflix. Veel fans reageerden dan ook teleurgesteld toen de opnames van seizoen 3 moesten worden uitgesteld wegens de coronacrisis. Gelukkig hebben we goed nieuws: Netflix laat weten dat de opnames erop zitten en dat You seizoen 3 in de tweede helft van 2021 zal verschijnen!

De exacte datum moeten we nog even afwachten, maar volgens geruchten zouden we op oktober/november moeten rekenen.

‘F*cking gestoord’

En er is nog meer goed nieuws! Volgens Scenarioschrijver Sera Gamble belooft dit seizoen namelijk echt keihard te worden. ‘De afleveringen zijn f*cking gestoord en de acteerprestaties zijn waanzinnig goed‘, onthulde ze op Twitter. ‘Dat is alles wat ik erover zal zeggen, totdat we klaar zijn om over het nieuwe seizoen te praten.

Joe Goldberg

De spannende thriller-serie gaat over de charmante – en levensgevaarlijke – Joe Goldberg, die wanhopig op zoek is naar de liefde van zijn leven. Door zijn obsessieve en psychopathische gedrag, maar de boekhandelaar al snel (dodelijke) slachtoffers. Na een enorm succesvol eerste en tweede seizoen, volgt nu seizoen 3.

Zodra de exacte releasedatum bekend is, hoor je het van ons!

Bekijk de aankondiging van Netflix en meer hieronder:

Bron: Twitter, Tom’s Guide, Netflix

Lees ook: