Zangeres Janet Jackson verscheen afgelopen week op de rode loper van het OUT100 Gala na een lange tijd afwezig te zijn. Behalve de scheiding en de geboorte van haar zoon van de 51-jarige zangeres is er nog wat veranderd. Jackson heeft overduidelijk flink aan haar neus laten sleutelen.

Vergeleken met haar vorige verschijningen valt het op dat de neus van de ster er anders uit ziet. Het profiel van de neus is gecorrigeerd en ook de neusvleugels zijn zichtbaar ingezakt. Plastisch chirurg Matthew Schulman lat aan page Six weten dat hij denkt dat Janets neus op ‘instorten’ staat. ”De neus is behoorlijk ingezakt. Dat zou het gevolg kunnen zijn van meerdere ingrepen, waardoor het kraakbeen – bedoeld om de neus recht te houden – flink is beschadigd”, aldus Schulman.

dat het niet Janet’s eerste operatie is weten we allemaal al. In 2006 gaf de zangeres zelf toe op haar zestiende onder het mes te zijn geweest en maakte er nooit een geheim van. Wat de reden voor de recente behandeling is geweest, is nog onbekend.

 

Bekijk de onderstaande video om de oude en ‘nieuwe’ neus van Janet Jackson te zien: