Skip to main content

Nicol Kremers laat aan al haar volgers weten dat ze in Thailand is. Bijna dagelijks post ze video’s op TikTok waarin ze meezingt of praat met typische TikTok-sounds. Momenteel loopt er een zaak tegen haar ex, waarvoor ze tien keer aangifte tegen hem heeft gedaan van mishandeling.

In het tijdschrift Party vertelt de realityster waarom ze precies naar Thailand ging. Ze zegt in het interview dat ze last heeft van Post Traumatisch Stress Syndroom, ookwel PTSS. Dat is een ernstige mentale aandoening waarbij je trauma’s die je meemaakte kan herbeleven naast een scala aan andere heftige klachten.

“Ik heb zeker een trauma overgehouden aan de 4,5 jaar relatie met Peter. Toen ben ik mishandeld door hem en ik heb daar recent aangifte van gedaan. Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik ’s nachts wakker schrik en dan bang ben.”, vertelt ze.

“Ik kamp met angstaanvallen en wil liever niet alleen zijn”, gaat ze verder. “Daarom heb ik iedere dag mensen om me heen.”

Nicol Kremers in Thailand

Nicol krijgt in Thailand behandeling voor nachtmerries en angstaanvallen. “Ik hoop dat ik terugkom zonder nachtmerries en zonder angstaanvallen. En ik hoop dat de nachten beter worden. Ik slaap het laatste jaar weinig, heel weinig. En als ik wakker schiet ’s nachts, badend in het zweet, dan ben ik angstig en kom ik ook niet meer in slaap.”

Ondanks de afgelopen tijd gaat het best okay met Nicol: “Op zich wel aardig. Maar wel onrustig. Vluchten is nooit leuk. En zeker niet op de vlucht zijn voor iets waarvan je niet weet hoe het in elkaar steekt of wat er precies gebeurt.”

Bekijk hier de video

Bron: YouTube