Skip to main content

Nicol Kremers is uit de kleren voor Playboy gegaan en iedereen heeft er een mening over. Om de foto’s in het magazine echter mooi te maken zijn er altijd veel lagen bewerkingen nodig en volgens sommigen is dat te veel gebeurd bij Nicol. Johan Derksen vindt Nicol mooi, maar ook wat nep uitzien.

Nicol Kremers Playboy foto’s

Johan heeft de foto’s gezien en heeft zo zijn eigen mening over de ex-vriendin van Peter Gillis. Samen met Miljuschka Witzenhausen en René van der Gijp krijgen ze Nicol zonder enige kleding aan te zien en mogen ze erover oordelen.

Gefotoshopt?

René zegt: “Niet slecht, goede foto’s. Prima foto’s”. Johan reageert met o.a.: “Ik vond haar op tv een ordinaire del, Ze hebben haar zo geschminkt en misschien gefotoshopt. Er staat gewoon een mooie vrouw met kunsttieten, maar wel een prachtig figuur. Het hoofd ziet er nu veel eleganter uit dan ze daadwerkelijk is.”

Johan over BN’ers in het blad: “Dit is weer een verdienmodel geworden. Het blad is een tijdje helemaal van de markt geweest en als je een tijdje de losse verkoop goed wilt hebben, dan moet je altijd bekende mensen in de blote tieten op de cover hebben. Dat valt in dit landje toch niet mee. Als mensen in geldnood zijn willen ze nog wel eens rare dingen doen. Er zijn er niet zoveel die dat willen. Bij heel veel vrouwen past het niet.”

“Dadelijk koopt ze zo’n vreselijk park van Peter. Hij had het slechte imago en zij was diegene die misbruikt werd. Zij kan in de maatschappij denk ik nog wel een weg vinden. Zij heeft in principe niets misdaan.”

Nicol vertelde over de shoot: “Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend. Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule. Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders.”

Bekijk hier de discussie en beelden van Nicol

Via Shownieuws, Playboy, Panorama