Nieky Holzken trapt legende KO in Muay Thai-gevecht (Beelden)

Kickbokser Nieky Holzken kan een overwinning aan zijn portfolio toevoegen. Tijdens een Muay Thai gevecht in Singapore nam hij het op tegen de 44-jarige legendarische vechter John Wayne Parr. Holzken trapte Parr al na twee rondes knock-out, een mooie overwinning.

Na twee rondes KO

Het gevecht tussen Nieky Holzken en John Wayne Parr werd gevochten volgens de Muay Thai-regels, omdat dit de specialiteit van Parr is. Specialiteit of niet, hij kreeg het moeilijk tegen Holzken. Holzken werkte de Australiër namelijk al direct in de eerste ronde naar de grond.

Het lukte Parr wel weer om op te krabbelen, maar Nieky Holzken was ook beter in de tweede ronde. Hierbij kreeg hij Parropnieuw naar het canvas, middels een harde linkse hoek. Parr had nauwelijks tijd om bij te komen van die klap voordat hij een hoge trap van Holzken moest incasseren.

Deze klap was te hard voor Parr om overheen te komen. Zo werd Nieky Holzken winnaar van zijn tweede gevecht van 2021. Zoals te zien is in de onderstaande tweet, hebben de heren het gevecht vredig afgesloten en hebben zij niets anders dan respect voor elkaar.

Bekijk het gevecht van Nieky Holzken en John Parr hieronder!

Bron, beeld: One FC