Niels geeft Rosanna schuld van breuk, Fabiola reageert: ‘Welcome back, baby’!

Temptation-deelnemer Niels is naar buiten gekomen met zijn kant van het verhaal van het incident tussen hem en Rosanna. Volgens Niels en een getuige van het incident klopt het verhaal namelijk niet. Fabiola, de ex van Niels, verwelkomt hem alvast terug.

Instagram story Niels

Niels kwam via een Instagram Story met een bericht voor zijn volgers: “Geloof niet alles wat je hoort, en maar de helft van wat je ziet”, luidde zijn bericht. Hiermee lijkt de realityster het te hebben over de verschillende berichten die Rosanna naar buiten bracht over de breuk van het stel.

Getuige incident

Een getuige die verhaal deed bij roddel koning FawrynotSawry vertelde meer over het incident en lijkt achter de story van Niels te staan: “Zij had Niels geslagen en sloeg dat hele huis stuk en trapte alles om ver.” vertelt de getuige. De persoon vult aan: “Niels bleef rustig, totdat er geslagen werd. Toen duwde hij haar de deur uit en trapte ze op de voordeur”. Door de getuige wordt dus gesteld dat het verhaal van Rosanna niet helemaal naar waarheid vertelt is.

Reactie Fabiola

Maar ook de ex van Niels, Fabiola, liet van zich horen. Zij ziet de breuk als de perfecte kans om weer terecht te kunnen komen bij de liefde van haar leven. De spraakmakende influencer plaatste ze een reeks foto’s van herinneringen van haar en Niels, tijdens een Q&A via Instagram Stories.

Zo stelt één van haar volgers de vraag “Niels is weer single, ga je er werk van maken”, waarop Fabiola antwoordde met een foto met Niels in haar armen en het nummer Afscheid van Glennis Grace eroverheen. “Altijd bij elkaar, m’n armen om je heen. M’n allergrootste liefde, dat wist ik echt meteen..”.

Dit lijkt al genoeg om een goed oordeel te vellen over of Fabiola openstaat voor een nieuwe start met Niels. Maar de Influencer liet het daar niet bij, ze maakte het nog even duidelijk voor haar volgers door een twerk video te plaatsen met de tekst: “Ik zeg: Welcome back, baby!”

Bekijk de Instagram stories hieronder:

Bronnen: FawrynotSawry, Instagram Beeld: Beautify