Nieuw album DMX komt alsnog uit na zijn dood! Manager en zoon reageren! (Beelden)

Afgelopen vrijdag overleed de legendarische rapper DMX. Het was geen geheim dat de rapper klaar was om in 2021 een grote comeback te maken, onder andere met een gloednieuw album met Swizz Beats. Volgens de manager van DMX komt het album alsnog uit en verschijnt er ook een documentaire over de rapper.

Dat laten Darrin ‘Dee’ Dean, medeoprichter van het platenlabel Ruff Ryders, en de manager van DMX, Craig Broadhead, weten aan FOX 5 New York. ‘Toen corona vorig jaar uitbrak, zijn we meteen vier maanden de studio ingedoken‘, aldus Broadhead.

‘Dit album is speciaal’

Volgens Dee belooft dit één van zijn beste albums te worden en zal het mensen zeker raken. ‘Dit album is speciaal’, vertelt hij. ‘Je hebt nog nooit muziek als dit gehoord. Dit is waarschijnlijk een van zijn beste albums.’

Documentaire

Ook laat AllHipHop dat er een documentaire in de maak was die uit zou komen op HBO Max. Wanneer en of de documentaire uitkomt, is nog onbekend.

Zoon DMX

Ook de zoon van DMX maakte een video, waarin hij reageert op het overlijden van zijn vader en een emotionele boodschap deelt.

Bekijk het interview met Dee en Broadhead en de video van DMX’s zoon hieronder:

Bron: YouTube, Hot97