Volgers reageren op nieuwe ‘lelijke’ tattoo van Temptation-Milou

Tattoo temptation milou

Milou van Temptation Island zet een nieuwe tattoo en haar volgers laten gelijk weten wat ze er van vinden.

Milou Van Agtmael die we allemaal al wel kennen uit het vorige seizoen van Temptation Island, showt maar al te graag met haar afgetrainde lichaam en haar bijpassende tattoo. Deze week showde ze haar nieuwste aanwinst waarvoor ze naar een nieuwe tattoo shop ging. Maar dat was volgens haar instagram volgers toch niet zo’n goed idee.

“Veel kleine foutjes”

Milou showt met trots haar tattoo maar wordt al snel de grond ingeboord door de reacties van haar volgers. Velen vinden de tattoo niet mooi gezet en zeggen daarbij ook hun eerlijke mening. “Is het de bedoeling dat de lijnen niet recht zijn en het niet heel strak gezet is?”, vraagt iemand zich af. Iemand anders reageerde nog: “De lijnen zijn niet recht en er zitten wat foutjes in, jammer want het is een mooie tattoo.”

Milou’s volgers houden zich absoluut niet in. Sommigen vragen haar zelfs waarom ze naar een nieuwe tattoo-artist ging. “Een leerling? Vind hem ook niet strak wat zonde.” En andere reacties luidde “Om eerlijk te zijn vind ik het ook niet super gezet, teveel kleine foutjes naar mijn mening…. Maar het gene wat jij ervan vindt telt…” 
Hopelijk is de temptation deelneemster wel tevreden over haar nieuwste aanwinst.

Wat vind jij van Temptation Milou’s nieuwe tattoo?

Tattoo temptation milou
Tattoo temptation milou

Bron: LoveReality, Glamorous.be, Instagram