Netflix is de afgelopen tijd flink op dreef met hun ‘Originals’ en produceert de ene na de andere hitserie. Onder andere The Sinner, Dark en Stranger Things scoorde hoog bij het publiek maar dé nieuwe Netflix-hit van dit moment is The End of the F***ing World.

Het eerste seizoen van de dark comedie-serie The End of the F***ing World is sinds korte tijd te zien en krijgt hoge scores op de bekende film- en serie websites. Zo krijgt geeft de populaire review website Rottentomatoes.com bijvoorbeeld de maximale score van 100%!

nieuwe Netflix-hit

nieuwe Netflix-hit

The End of the F***ing World gaat over een 17-jarige jongen, James, die ervan overtuigd is dat hij een psychopaat is, mede vanwege zijn hobby: het vermoorden van dieren. Zijn klasgenootje Alyssa besluit haar moeilijke thuissituatie te ontvluchten door met James weg te lopen, niet wetende dat James van plan is om haar te vermoorden. Samen beleven de twee een bizarre roadtrip. Het doet een beetje denken aan een soort jonge versie van Dexter.

Lees ook: Nieuw seizoen van bloedstollende Netflix-horror-serie aangekondigd

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van slechts 22 minuten, je kunt er dus makkelijk in een avondje doorheen. Dus waar wacht je nog op? The End of the F***ing World?!