Nina Warink opgenomen in het ziekenhuis na drugs overdosis?!

Nina Warink is het nieuwe jaar ingegaan met een vriendinnenvakantie in de zon. Maar wat een gezellige vakantie moest zijn, veranderde dit weekend in een ware hel. De influencer werd namelijk opgenomen in het ziekenhuis.

‘Helemaal verstijfd met wijde pupillen’

Nina deelde zondagochtend een selfie met een Unox muts op en de tekst: “Helaas heb ik gisteren de nieuwjaarsduik niet gehaald… Ik had 0 last van een kater, maar begon mij opeens onwijs slecht te voelen. Ik kreeg een druk op mijn borst en ben toen snel naar het appartement gelopen.

Ze vertelt verder met een selfie in het ziekenhuis. En geeft aan dat ze eenmaal aangekomen in het appartement geen adem meer kreeg. “In alle paniek heb ik de receptie gebeld en die hebben mij op de grond gevonden, helemaal verstijfd met wijde pupillen en zij hebben toen de ambulance gebeld.” 

Ook andere mensen slachtoffers

In het ziekenhuis kreeg Nina Warink paardenmiddel, waardoor haar lichaam ontspande. Ze laat duidelijk weten dat ze geen drugs gebruikt. Het lijkt om een drogering te gaan: “Alles wijst erop dat er drugs in mijn drankje is gedaan. Er zijn ook andere mensen in deze omgeving die dit gisteren hebben gehad.” Gelukkig voelt ze zich nu al stukken beter, aldus Nina.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Instagram – @ninawarink