Nothing dropt de langverwachte ear (1) draadloze oordopjes!

Het nieuwe merk van OnePlus medeoprichter Carl Pei Nothing heeft de ear (1) uitgebracht. De langverwachte draadloze oordopjes met transparant design en hele dikke specs voor een scherpe prijs.

De ear (1) oordoppen komen uiteraard met de nieuwste geavanceerde tech. Bij de specs horen o.a. een 34 uur afspeeltijd met de oplaadcase, actieve geluidsdemping en een krachtige driver van 11,6 mm.

Active Noise Cancellation

Een van de belangrijkste specs van de Nothing ear (1) is de Active Noise Cancellation, een high tech feature die doorgaans alleen bij heel dure modellen te vinden is. De Active Noise Cancellation maakt gebruik van drie high-definition microfoons om je muziek, films en podcasts haarscherp weer te geven. Gebruik de Light-modus voor gematigde ruisonderdrukking en Maximum-modus voor luidruchtige omgevingen zoals in het vliegtuig of op kantoor.

Wanneer je klaar bent om de wereld terug binnen te laten, activeer je de Transparency-modus. Voor luide en heldere gesprekken is er Clear Voice Technology die speciaal is ontwikkeld voor ear (1) om storende achtergrondgeluiden, zoals wind, te onderdrukken

Puur Geluid

Een grote driver van 11,6 mm zorgt voor een puur geluid. De audiofielen van Teenage Engineering hebben de software en hardware zorgvuldig afgesteld voor een gebalanceerde bass-, midden- en hoge-tonenprestaties. Achter de schermen zorgt de nieuwste Bluetooth 5.2-connectiviteit ervoor dat je nooit een beat mist.

Uniek Design

Het unieke design wordt gekenmerkt door transparantie die de techniek blootlegt, waaronder microfoons, magneten en printplaat. Alles bij ear (1) heeft een doel – van het direct herkenbare rode kleursignaal voor ‘rechts’ tot de speelse vissenoog gaatjes van de draadloze oplaadcase waarin de oordoppen passen. 

Het ziet er niet alleen onderscheidend uit, ear (1) is ook ontworpen voor geavanceerd comfort. Elke oordop weegt maar 4,7 g en biedt drukontlastende ventilatieopeningen, een ergonomische pasvorm en drie aanpasbare siliconen oordopjes.

Vermogen

Een andere sterk punt van de Nothing ear (1) is het vermogen. Meer dan 5,7 uur luistertijd en meer dan 34 uur met de oplaadcase. De compacte stroombron zorgt voor ultra snel opladen – 10 minuten opladen in de case staat gelijk aan tot 8 uur stroom voor een hele dag. Nothing ear (1) laadt draadloos op en is compatibel met alle Qi-opladers.

Extra Functies

Via de ear (1) app zijn er extra functies, deze omvatten o.a. Find My Earbud, EQ, de actieve noisecancelling en de Gesture Control-aanpassing. Tevens is er een detectie in het oor en snel koppelen. De ear (1)-oordoppen zijn ook bestendig tegen zweet en opspattend water.

Carl Pei

Carl Pei zelf over de oordoppen: “Nothing ear (1) is een frisse wind in een onoverzichtelijke en onverschillige markt, en zet de toon voor onze toekomstige verbonden digitale wereld. Het product combineert geavanceerde technologie, precieze techniek en baanbrekend design voor een ongelooflijke prijs.”

Beschikbaarheid en Prijs

Nothing ear (1) kost met al deze features en specs 99 euro, en is beschikbaar sinds 31 juli 2021 door middel van een limited drop op nothing.tech.

De open verkoop begint op 17 augustus 2021 in 45 landen en regio’s, waaronder Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje en meer, zowel op nothing.tech en in geselecteerde winkels, inclusief Selfridges.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie volg Nothing op Instagram en Twitter of bezoek nothing.tech en abonneer je op de nieuwsbrief.