Skip to main content

Een onbekende dame gaat helemaal tekeer tegen Bilal Wahib. Een video hiervan gaat viral op het internet. De Mocro Maffia acteur zit in de auto met een vrouw die helemaal losgaat tegen hem. Ze schreeuwt en tiert en slaat hem zelfs. Nadat ze de auto uitstapt kijkt hij lachend in de camera. Het doet denken dat het in scene is gezet.

Onbekende dame

“Niks, niks! Echt al die andere k*nk*r wijven! Jezus! Word helemaal […] Ben helemaal klaar met jou! Ben er écht helemaal klaar mee!” Zegt de dame terwijl ze al schreeuwend op hem slaat. Daarna stormt ze de auto uit, maar Bilal lijkt niet onder de indruk van de heftige tirade. De onbekende dame komt niet terug. Bilal lacht in de camera en zegt: “Ze moet gewoon d’r bek houden. Dat zeg ik tegen d’r.”

Internetsensatie

Wat de context is, blijft vooralsnog onduidelijk. Bilal is geen vreemde als het gaat om internetsensatie. Wie kan vergeten dat hij een 12-jarig jongetje zo ver kreeg zijn broek naar beneden te trekken tijdens een livestream. Achteraf zei hij enorm veel spijt te hebben van het incident, maar veel mensen in Nederlands wilden niks meer van te horen. Toch lijkt hij zijn comeback rustig te hebben gemaakt.

Of deze video een slimme stunt is om veel aandacht te krijgen, of de voorzet voor wederom een schandaal dat zijn carriere om zeep helpt, is maar de vraag.

De onbekende dame heeft lang blond haar. Het is niet duidelijk of het zijn vriendin Sophie is. Misschien is het een promotievideo voor een film of serie.

Bekijk hier de beelden:

Bron: YouTube