Onlangs ontstond er grote ophef wereldwijd, nadat het bedrijf Good Girls Company een video lanceerde waarin het een mannenvakantie op een privé-eiland aankondigde met onbeperkt drank, drugs en vrouwen.

Tijdens de ‘all-inclusive’-vakantie kunnen 30 mannen die bereidt zijn 5.000 euro neer te leggen, vier dagen lang onbeperkt genieten van zo’n beetje alles wat God verboden heeft. Het bedrijf beloofde voor iedere gast twee vrouwen, en diverse activiteiten zoals een half uur voor elke man met 16 vrouwen.

De burgemeester van de plaats Cartagena, de gemeente waarbinnen het eiland zou vallen, was niet blij met de verkeerde publiciteit die zijn stad kreeg, en besloot er een stokje te steken. De Good Girls Company liet zich echter niet uit het veld slaan, en heeft inmiddels een nieuwe locatie gevonden.

De seksvakantie zal van 24 tot en met 27 november plaatsvinden op een op een privé-eiland in de Caribbean. Inmiddels zijn 23 plekken vergeven dus nog zeven plekjes beschikbaar. Mocht je dus nog 5.000 euro hebben liggen en geen plannen hebben die dagen…