Onbewerkte bikini foto Khloé Kardashian gelekt! “Natuurlijke schoonheid!”

Khloé Kardashian krijgt de laatste tijd een hoop kritiek op haar bord wegens dat ze er telkens ‘onherkenbaar’ uitziet. Deze keer is er een foto gelekt dat ze haar natuurlijke zelve is.

Foto Khloé gelekt

Khloé doet haar best om er elke dag opnieuw op en top uit te zien. Dat zorgt voor een hoop kritiek want haar uiterlijk kan wel eens van dag tot dag verschillen. Nu is er eindelijk eens een foto gelekt waar Khloé ‘s natuurlijke schoonheid op te zien valt. Hoewel haar managers er alles aan doen om deze foto zo snel mogelijk van het internet te krijgen zijn haar fans onder de indruk!

Geen photoshop en make up

De ongefilterde, onbewerkte foto van Khloé zónder make up doet dus het in ieder geval goed bij de fans. Hoe deze foto de wereld in is gekomen is nog niet zeker. Sommigen denken dat het een foutje van de assistente was, anderen denken dat zus Kim K er wat mee te maken heeft.

Het gaat om een onbewerkte foto waar Khloé iets jonger is en zonder make up in haar bikini aan het zwembad staat. Hoewel bij deze foto geen photoshop aan te pas kwam zag Khloe er nog steeds prachtig uit volgens haar fans. “Dit is haar natuurlijke schoonheid”

Bekijk de foto van Khloé Kardashian in de video hieronder

Bron en afbeelding: YouTube, Metro