Pikant model te knap om lerares te worden: ‘Mannen zenuwachtig tijdens sollicitatiegesprek’

32-jarig, pikant model, Amy Kupps is te knap om een normale baan te vinden. Ooit stond ze nog voor de klas en gaf ze het vak geschiedenis, maar die tijden lijken voorbij te zijn wegens haar pikante Only Fans.

Te knap om baan te vinden

Amy had een bijbaantje op Only Fans, terwijl ze daarnaast full-time les gaf aan pubers tussen de 13 en 15 jaar oud. Toen de school daar achter kwam konden ze niets anders doen dan haar ontslaan. Sindsdien heeft Amy dan ook geen nieuwe baan kunnen vinden. De mannen die haar sollicitatiegesprekken afleggen, zouden haar namelijk te onweerstaanbaar vinden om haar aan te nemen. Naar eigen zeggen worden mannen zenuwachtig bij Amy in de buurt en zijn ze dan helemaal de weg kwijt.

‘Manager zenuwachtig tijdens sollicitatiegesprek’

“Voordat ik les ging geven, ging ik op gesprek voor een baan in een winkel en de manager liet me naar zijn kantoor komen. Toen ik ging zitten, deed hij een dubbele take en raakte helemaal in de war. Hij bleef naar mijn borst en gezicht staren, oncontroleerbaar zweten en trillen en kon geen vragen bedenken om me te stellen“, vertelt Amy met trots. Tussendoor ging de manager uiteindelijk toch maar naar het toilet toe om even tot zichzelf te komen. Het pikante model vertelt verder: “Toen hij terugkwam, beëindigde hij het interview abrupt door te zeggen dat ik niet gekwalificeerd was, maar ‘had ik ooit overwogen om modellenwerk te doen’, omdat hij dacht dat ik daar goed in zou zijn.”

Amy zelf vond de situatie hilarisch en verdient nu slechts de kost met haar pikante OnlyF profiel. Maar zal blijven doorzoeken voor een ‘normale’ baan.

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: Mirror, Vkmag & Instagram – @amy.kupps93