Ooglid van vrouw afgebeten door chihuahua van wimperstyliste!

De 23-jarige Kelsey Salmon wist niet wat haar overkwam toen de hond van haar wimperstyliste, haar plots in haar ooglid beet.

Wimperstyliste

Kelsey ging naar het huis van haar wimperstyliste met het idee zichzelf nog snel even mooi te maken voor haar 23ste verjaardag. Maar de chihuahua van de wimperstyliste had wat anders voor Kelsey in gedachten.

Ooglid afgebeten

De kleine chihuahua beet namelijk het ooglid van Kelsey eraf. “De hond sprong omhoog en beet me in mijn gezicht en het gebeurde zo snel dat ik niet wist wat hij precies greep,” vertelt Salmon aan Inside Edition. De 23-jarige vrouw had zoveel adrenaline dat door haar lijf ging dat ze geen besef had van hoeveel pijn ze zou moeten hebben. “Maar het bloed begon zo heftig uit mijn gezicht te stromen, dat het wel ernstig moest zijn.”

TikTok

Op TikTok vertelt Kelsey dat ze maar liefst 15 uur van haar verjaardag heeft gespendeerd op de eerste hulp, maar de dokters haar ooglid uiteindelijk succesvol terug hebben kunnen hechten aan haar oogkas.

Ook laat Kelsey weten verbaast te zijn, de wimperstyliste heeft namelijk niets van zichzelf laten horen na het incident. Of Kelsey verdere maatregelen zal ondernemen tegen haar wimperstyliste is vooralsnog niet duidelijk.

Bekijk hieronder alle fragmenten die horen bij het incident:

Bronnen: YouTube