Ook in deze verre landen kan je vanaf nu weer op vakantie!

De zomer komt er bijna aan en na een jaar vol lockdowns, willen veel mensen er even tussenuit. Eerder werd al bekend dat vakanties naar onder andere Portugal en Mallorca weer mogelijk werden, maar daar komen nu nog een aantal (exotische) landen bij!

Van Portugal, de Griekse eilanden, Finland, Aruba, Curaçao en de Balearen (oa Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera en Cabrerawas) was al bekend dat zij een ‘geel’ reisadvies zouden krijgen. En daar komen nu nog een aantal landen bij.

Exotische landen

Het gaat om Ierland, de Azoren en Madeira. Maar voor de échte globetrotters is er nog meer goed nieuws: Thailand, Rwanda, de Canarische Eilanden en Sint-Maarten gaan ook op geel! Haal je backpack dus maar vast onder het stof vandaan!

Volledig groen

Wil je geen enkel risico lopen, dan kan je een vakantie naar Saba of Sint Eustatius boeken. Beide eilanden zijn aangemerkt als ‘groen’ en dus volledig veilig. Volgens minister Hugo de Jonge, ligt het in de lijn der verwachtingen dat steeds meer landen op ‘geel’ zullen komen te staan in verband met het vaccinatieproces.

Kom alvast in de vakantiestemming met een aantal prachtige beelden van het (groene) eiland Saba:

Bron: De Telegraaf, YouTube

Lees ook: