Oorlog tussen Terror Twin Esmee en EOTB-Lisa “Kots op je!”

esmee lisa

Oorlog tussen de twee Ex On The Beach-deelneemster Esmee en Lisa. Zij zullen binnenkort met elkaar te maken hebben in Boxing Influencers.

Boxing Influencers

Hoewel Terror Twin-Esmee en Lisa tijdens de opnamens van Ex On The Beach nog samen oorlogvoerders waren, kunnen ze elkaar nu niet meer luchten. Het gaat zelfs zo ver dat Lisa Esmee heeft uitgedaagd om mee te doen aan Boxing Influencers. En het ziet er niet naar uit dat dat de situatie heeft verbeterd.

Instagram-beef

Een tijdje geleden werd Lisa door Esmee geblokkeerd op Instagram. De reden daarvan was dat ze niet van sensatiezoekers houdt. “Een mishandeling faken voor een beetje aandacht en wat volgers? Er zijn mensen die deze shit wél echt moeten meemaken. Elke week zoeken zij naar nieuws om in de media te kunnen komen”, vervolgt ze over Lisa en Jay. “Ik word echt kotsmisselijk van zulke mensen. Mensen veranderen door de fame, wat ik zelf heel onbegrijpelijk vind. Yasmine en ik waren nooit beste vriendinnen, maar ze is wel real en daar heb ik respect voor. Maar Lisa en Jay, jullie kots ik uit.” Liet Esmee weten op haar Instagram.

Bekijk hier onder nog eens de 5 meest memorabele ex-arrivals!

Bron: Instagram