Ophef om Ibiza-tripje André Hazes en Sarah! ‘Dit kan écht niet’ (Beelden)

Het lijkt nu officieel dik aan tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Zó dik zelfs, dat de twee een tripje hebben geboekt naar Ibiza. Maar daar is lang niet iedereen zo enthousiast over.

De twee tortelduifjes hadden op social media niet aangekondigd naar Ibiza te gaan, maar fotograaf Ferry de Kok spotte ze toch op Schiphol. Op onderstaande beelden is te zien hoe het stel bezakt en bepakt naar de zon vertrekt.

Mensen woest

Vervolgens deelde de twee nog een ‘vliegtuigselfie’, die roddelkoning FawrynotSawry later deelde op Instagram. En toen barstte de bom. Veel mensen vinden het compleet gestoord dat de twee nú naar Ibiza vertrekken. ‘Niemand kan op vakantie en deze droplul doet of er niks ad hand is. Geen 1,5m, geen mondkapje’, schrijft iemand woest. En een ander reageert: ‘Dit is echt een dikke middelvinger naar de rest van Nederland.’ En weer iemand reageert: ‘Hallo, dit kan écht niet. Beetje respect gast.’

Hele familie

Of de twee veel quality time hebben, is nog maar de vraag. Uit onderstaande foto’s blijkt dat het stel waarschijnlijk met de hele familie van Soelen naar Ibiza is vertrokken. Volgens Shownieuws om daar de verjaardag te vieren van Sarah’s vader Roelof.

Bekijk het tripje van André en Sarah op onderstaande beelden:

Bron: Instagram, Shownieuws

Lees ook: