Skip to main content

Op social media circuleren er beelden van een bezoeker in het Nemo Museum in Amsterdam. Het gaat om een installatie die kinderen met geluiden laat horen, hoe je lichaam werkt bij seksuele handelingen. Dit zorgde voor ophef.

Seksuele voorlichting

Juicekanaal deelt de beelden van de bezoeker op hun stories. In de beelden loopt de man naar een installatie in het Nemo Museum. Hierop staan vragen zoals, ‘Welke vorm heeft de penis tijdens seks?’ en ‘Bestaat de G-spot?’.

Ook worden er meerdere orgasmes gehoord als bezoekers op de knoppen drukken. Op dat moment waren er kinderen bij, die ermee speelden en dit ging in het verkeerde keelgat van de man. “Is dit voor kinderen”, vraagt hij aan de werknemer. De man laat duidelijk weten dat hij het niet vindt kunnen. “Seks is voor iedereen”, laat hij weten. “Dus het strelen van een kind is normaal”, stelt hij aan de medewerker. Hij laat duidelijk weten dat het normaal is.

Reacties

Er komen verschillende reacties op. Volgens Juicechannel zou het om een zone gaan, die normaliter voor oudere kinderen is. Alleen op dat moment stonden er kleine kinderen bij. Er wordt uitgehaald naar de werknemer die het normaal vond. “Verder staat er dan een viespeuk bij die heet allemaal normaliseert”, schrijft het kanaal.

Lentekriebels

In de week van de lentekriebels ontstond er eerder ook al ophef over de seksuele voorlichting voor kleine kinderen. Op social media hielden meerdere ouders hun hart vast en vonden het te vroeg om kleine kinderen hierover in te lichten.

Bekijk de beelden hier:

ophef

Bron: Juicechannel

Leave a Reply