Mocro Maffia-ster Oussama voor het eerst over Bilal incident “Echt geen Pedofielie!”

Oussama Ahammoud heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de live met Bilal. Dat deed hij bij Linda Meiden.

Oussama Ahammoud

Oussama zegt o.a. over mogelijke TV interviews: “Ik was klaar om mijn verhaal te vertellen, maar ik had er tot nu toe gewoon geen behoefte aan. Dat deed tekort aan wat dat jongetje was overkomen. Ik wilde het regelen achter de schermen. Het was voor mij veel belangrijker dat het goed zou gaan met het slachtoffer”

“Echt geen Pedofiele!”

Over het incident zelf: “Je ziet dat ook als je het terugkijkt. Ik heb meteen laten weten dat ik het niet vond kunnen. Maar ik weet ook dat het gewoon een kwajongensstreek was. Het was letterlijk niet bedoeld als pedofilie, daar staan we heel ver vanaf.”

Bilal incident nasleep

Het gevolg: “Ik heb een heel moeilijke tijd gehad, omdat ik niet kon accepteren wat er was gebeurd. Ik kon het geen plek geven. Mijn familie heeft me geholpen om weer te gaan doen wat ik leuk vind in de tijden dat ik er over nadacht te stoppen met alles. Het incident heeft mij dichter bij hen gebracht.”

“Ik snapte dat mensen kritisch waren, want wat er is gebeurd kan ook helemaal niet en zal ik ook nooit goedkeuren. Maar de manier waarop mensen op social media, en dan in het bijzonder sommige influencers, reageerden was gewoon F*d up. Ik voelde geen menselijkheid. Er werd geen rekening gehouden met het feit dat we jonge jongens zijn die fouten kunnen maken. We werden direct naar de slachtbank gebracht.”

Ik ben nu gaan leven als een normaal mens en ben super blij dat ik weer aan het filmen ben. Ik ben weer gelukkig aan het worden.”

Hieronder het incident en reacties:

Bron: Linda Meiden, Youtube, Vakkenvullers