Overeem zegt gevecht Rico Verhoeven af! Legt Uit!

Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem gaat niet door. Overeem heeft afgezegd. Hij schrijft dat een blessure hem helaas tegen houdt.

Overeem geblesseerd

Glory meldt: “Tot onze spijt moeten wij mededelen dat Alistair Overeem geblesseerd is en van Glory Cillision 3 is gehaald. Hij kan niet vechten tot begin volgend jaar. Glory zal spoedig met een aankondiging komen met verder nieuws.”

Alistair zelf meldt dit verhaal:

Ik betreur het ten zeerste dat ik me moet terugtrekken uit de strijd tegen Rico Verhoeven op 23 oktober. Ik heb nog nooit ruzie gemaakt en geloof me, deze beslissing was moeilijk te nemen. Ik ben al meer dan een maand bezig met de blessure...


…Twee dagen voor de persconferentie, een paar weken geleden, kon ik niet eens recht lopen.
Na een behandeling voelde ik me stukken beter. En aangezien ik nooit een opgever ben geweest, zou ik nu ook niet stoppen. Ik ging terug naar het kamp. Maar… de blessure werd weer erger en ik kon niet eens een volledige training volbrengen.
Gisteren moesten mijn coaches, mijn medische team en ikzelf de beslissing nemen om te stoppen.
..


…23 okt Ik zou de fans een show geven! Ik wilde ervoor zorgen dat iedereen in de arena en degenen die thuis toekeken, kregen waarvoor ze kwamen; een vermakelijk gevecht op hoog niveau. Zelfs als ik nu op 90% zat, of misschien zelfs 80%, zou ik in die ring zijn gekomen. Maar ik zit op 40% en dat is niet genoeg.
Strijders gaan naar buiten. We trainen hard, werken hard. Er staat veel op het spel. Onze sport kan je blessures opleveren. Niet alleen in de ring, maar helaas ook in voorbereiding.
..”

Ik hoop wat begrip van jullie te krijgen.
Ben zo terug!

Alistair

Bekijk hieronder de posts en de hype: