Opnieuw begaat een Kardashian-familielid een gigantische blunder. Deze keer is Kourtney Kardashian degene die een opvallend foutje vergat aan te passen. Op haar recentste Instagram post is te zien hoe Kourtney naakt in een bad ligt, omringd door schuim.

Op het eerste gezicht gaat het om een zwoele foto zoals alle anderen, tot je eens goed naar haar benen kijkt. Kourtney’s linkerbeen lijkt apart te staan van de rest van haar lichaam, alsof het er nog snel even werd bijgeplakt. Meer dan 2 miljoen likes heeft het bewerkte plaatje, al krijgt de foto ook de ene negatieve reactie na de andere: “Dit is een mop, toch?”, “Hoe kan haar knie in godsnaam zo laag zitten?”, “Kourtney, je been is eraf gevallen.”, “Kan iemand hun photoshopper ontslaan?”, of “Dat been maakt me doodsbang.”

Poosh

De badfoto is bedoeld als reclame voor haar nieuwe lifestylemerk. De laatste weken plaatste Kourtney al verschillende gelijkaardige foto’s op haar Instagram. De ene keer zit ze helemaal naakt op de lavabo, de andere keer hangt ze over de rand van het bad. Het merk “Poosh” is genoemd naar de bijnaam van haar dochter Penelope Disick. Wat Poosh nu precies te bieden heeft is niet duidelijk, wel hebben alle foto’s iets met badartikelen en lifestyle te maken.

Zou het dan misschien toch niet om een foutje gaan, maar juist om een succesvolle marketingstunt…?

Bekijk de afbeelding hieronder om de foto te zien en de video voor meer informatie.

Kourtney Kardashian