Pikant model is te knap om vriendinnen te hebben: ‘Hun vriendjes willen me altijd versieren’

De 27-jarige Moriah heeft het er maar zwaar mee. Ze is een echte duizendpoot, zo is ze model, rapper en ook nog eens influencer. En als kers op de taart is Moriah naar eigen zeggenook nog eens een fantastisch verschijning. Wat volgens haar voor een hoop nadelen zorgt in vriendschappen.

Te knap om vriendinnen te hebben

Het pikant model heeft naar eigen zeggen enorm veel moeite met het behouden van vriendschappen wegens haar schoonheid. De vriendjes van haar vriendinnen proberen haar regelmatig te versieren of worden zelfs verliefd.. “Vroeger kon ik me dingen veel meer aantrekken, maar nu hou ik vooral van mezelf. De meeste vrouwen hebben altijd een oordeel over mij omdat hun echtgenoten of vriendjes mij altijd willen. Ik ben altijd heel vriendelijk, maar vrouwen vinden mij vaak verwaand vanwege mijn knappe uiterlijk.”

Gelukkig mist het pikant model de vrouwen in haar leven niet. Zo heeft ze genoeg mannelijke aanbidders die haar genoeg aandacht en een luisterend oor bieden: “Ik hou van verwend worden en romantiek. Ik heb nooit een tekort gehad aan mannelijke aanbidders die met mij op een date willen gaan.”

Bekijk de beelden hieronder:

Bronnen: CLINT, YouTube – Its only up from here .. Vegas to Atlanta + la Rosa…, Instagram – @thisismoirahmills