Het overkomt niet iedereen maar Pim de Goede uit Den Bosch won maar liefst 2.3 miljoen dollar op een online pokertoernooi.

Pim zelf was sprakeloos over de winst en kon de gevoelens niet beschrijven. Met zijn megabedrag eindigde hij op de 2e plek van het toernooi en boekte de grootste winst ooit op een online tournooi als Nederlander.

,,Het is een hele onwerkelijke ervaring. Het is moeilijk om te beschrijven hoe je op dat moment op je stoel zit. Helemaal als het zo fantastisch gaat. Ik kwam echt in een flow.”

Het toernooi kende in totaal 500 betaalde plekken, wat inhoudt dat iedereen die bij de laatste 500 zit, sowieso een prijs pakt. ,,Voor nummer 500 betekent dat waarschijnlijk een prijs van zo’n 11.000 dollar.” “Als je in het begin van het spel afvalt, mag je je tot een bepaald moment weer opnieuw inkopen. Sommige mensen zullen dus twee keer of meer de inleg hebben betaald. Op een bepaald moment sluit het, en lig je er voorgoed uit als je afvalt. Ik denk dat er zo’n 3500 spelers aan mee hebben gedaan.”

2,3 Miljoen Euro!!

Wat De Goede met het grote geld gaat doen, weet hij nog niet: “Het komt wel op een goed moment. Ik heb dit jaar een heel tumultueus jaar gehad, financieel. Ik heb letterlijk vorige week pas mijn appartement betaald dat ik hier op Malta heb gekocht. Dus het komt wel even heel goed uit. Ik denk dat ik hier nog maar een appartement ga kopen”

Bekijk hieronder hoe Alberto Stegeman “slechts 240.000 euro” won met poker onlangs: