Pizza heeft een nieuw technologisch bezorgingssysteem ontwikkeld en heeft, om dit te vieren een limited edition ‘pizza parka’ ontworpen. Het restaurant heeft meer dan twee jaar besteed aan het doen van research en om het systeem te ontwikkelen. Klanten die online een pizza bestellen, maken kans om deze Pizza parka met hun bestelling geleverd te krijgen. Ook kan men een pizza slice en vuur emoji tweeten naar de Twitteraccount van Pizza Hut om kans te maken op deze parka.

Het nieuwe bezorgsysteem van Pizzahut heeft gebruik gemaakt van technologie om een pizza tas te ontwerpen die je pizza warm zal houden. Deze pizza opbergtas bestaat uit drie elementen om de pizza warm te houden; Isolatie die gebruikt wordt om ski jassen warm te houden, Aluminium die de hitte reflecteert en polyester fiber vulling die de hitte in de tas houdt.

Pizza Hut Pizza Parka thermal technology Delivery System National Pizza Month 3M Thinsulate Insulation Red Limited Edition

De parka is van hetzelfde materiaal gemaakt als de tas en bestaat uit weerbestendig materiaal, een spatscherm en een transparant gedeelte in de mouw om je smartphone te kunnen gebruiken. Handig toch?

Pizza Hut Pizza Parka thermal technology Delivery System National Pizza Month 3M Thinsulate Insulation Red Limited Edition

Bekijk de parka en de nieuwe bezorg tas van Pizza hut hieronder: