Politie verspreidt foto van voorvluchtige ‘tattookiller’ Cor P.

Politie verspreidt foto van voorvluchtige ‘tattookiller’ Cor P.

De politie heeft een foto verspreidt van de voortvluchtige Cor P., een van de zogenaamde tattookillers. P. knipte dinsdagavond zijn enkelband door en is sindsdien spoorloos.

De 38-jarige Cor P., aka De Paling, had donderdagochtend nog in Rotterdam in de rechtszaal moeten verschijnen. Daar werd de zaak tegen de ‘tattookillers’ behandeld. Er is levenslang geëist tegen de mannen. Openbaar Ministerie meldt: “Cor P. vreesde voor een veroordeling en is mogelijk naar het buitenland gevlucht.”

De Schiedamse P. maakte onderdeel uit van de Tattookillers, een moordescader bestaande uit P., zijn broer Brian (32) en Henk S. (45) en Evert S. (39) uit Leerdam. De NOS vat de groep samen als: ‘De ‘tattookillers’ danken hun naam aan de grote Chinese symbolen die op hun rug staan getatoeëerd. De vier mannen worden verdacht van de moord op Onno Kuut uit Enschede. Kuut werd in maart 2009 gevonden in de duinen bij Hoek van Holland. Alles wijst op een afrekening in het criminele circuit. Kuut had dezelfde tatoeages en werd zelf in verband gebracht met een dubbele moord.

Dit is de foto van tattookiller Cor P. die de politie verspreidt heeft:

cor p. tattookillers

Bekijk de video voor meer over de tattookillers: