Politie niet blij met rapper in politiepak bij 101Barz! ‘We gaan er achter aan!’

101barz

Op vrijdag worden naast de nieuwe releases, ook nieuwe sessies op 101Barz gedropt. De laatste sessie was echter wel heel opmerkelijk, nadat rapper Jordymone9 in politiepak achter de microfoon ging staan.

Jordymone9

Hij maakte zijn spraakmakende outfit af met een bivakmuts. In de aftiteling van de video grapt de rapper nog ‘Heb je vermoedens dat er een wietplantage bij jou in de buurt is, of ergens cocaïne ligt opgeslagen, neem dan contact op. Dan kom ik er met een speciale eenheid naar toe.‘ De politie heeft inmiddels gereageerd op de video en laten weten dat zij er niet blij mee zijn.

Hoe kom je aan dat politiepak?

In de 101Barz sessie is naast Jordymone9 in politie-uniform, ook een man in een Post NL pak te zien. De politie vraagt zich af hoe de rapper aan deze uniformen komt.

Na het zien van de 101Barz sessie, vertelt een woordvoerder van de politie: ‘Zo te zien heeft hij een echt politiejack aan. Dat vinden wij natuurlijk ongepast en gaan contact met hem opnemen. Hoe kom je aan die jas? Als je geen toestemming of vergunning hebt, bezit je dus een gestolen goed?

Bekijk de 101Barz sessie hieronder!

Bron: AT5