De politie is ervan overtuigd dat ze de locatie hebben gevonden waar het lichaam van Anne Faber verstopt zou zijn. De politie zoekt namelijk op dit moment gericht op een specifieke plek in de omgeving van het Nulderpad in Zeewolde.

“Het vermoeden is dat het lichaam van Anne Faber daar verborgen is. We hebben het sterke vermoeden dat Faber donderdag wordt gevonden.”, meldt de politiewoordvoerder.

Verdachte Michael P. maakte zich in het verleden schuldig aan een reeks bedreigingen en vernielingen. Kennissen uit die tijd melden aan de Stentor dat hij ook zijn vader zou hebben mishandeld en zijn toenmalige vriendin met een gebroken bierglas zou hebben bewerkt toen ze het uit wilde maken. Om aan geld voor drugs te komen, maakte hij zich schuldig aan berovingen. Dat leidde tot onbezonnen acties. Zoals de mislukte overval op een café aan de Kerkstraat in het dorp.

Hieronder het laatste nieuws over de plek en de verdachte Michael P. die een psychopaat zou zijn, en de kliniek waar hij verbleef een drugsparadijs:


 
Details over de kliniek waar verdachte Michael P. verbleef, waar drugs wel héél makkelijk verkrijgbaar zouden zijn: