Skip to main content

Het ziet er naar uit dat het tussen Pommeline en Fabrizio nu echt voorbij is. De Temptation Island VIPS-deelnemers zouden volgens het Belgische weekblad Dag Allemaal niet meer samen zijn. Het reality-koppel laat zelf niks los.

Volgens het weekblad ligt de schuld bij Fabrizio, hij zou tegen Pommeline gezegd hebben dat het beter is om de relatie te beëindigen. De twee zouden nog wel samenwerken in de tattooshop van Fabrizio, maar ze wonen niet meer samen.

De breuk zou waarschijnlijk niks te maken hebben met hun deelname aan Temptation Island VIPS, maar de gevoelens van Fabrizio voor Pommeline zijn er niet meer. Of dit verhaal helemaal waar is, is nog niet duidelijk.

Wel is Fabrizio gespot met een van de nieuwe verleidsters van het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS.Ook is in de Temptation Vips trailer te zien hoe Pommeline in tranen uibarst en zegt dat ze zouden gaan trouwen.

Bekijk hieronder de foto van Fabrizio en een van de verleidsters van het aankomende seizoen, en daaronder de nieuwe trailer:

Leave a Reply