Skip to main content

Pommeline Tillière lijkt degene te zijn die het in het huidige seizoen van Temptation Island VIPS het zwaarst heeft. Zoals inmiddels bekend overleefd haar relatie met Fabrizio het programma niet. Tegen James Cooke vertelt de blondine openhartig over haar verleden en ziekte.

Pommeline vertelt dat ze vroeger een ‘grijze muis’ was. “Ik was ook iets gezetter. Ik droeg altijd jongenskleren.” Haar uiterlijk is door haar tatoeages en plastische chirurgie flink veranderd. “Maar vanbinnen ben ik nog altijd die grijze muis, hoor. Ja.”

De Vlaamse zegt zelfs onzeker te zijn. ”Ik vind het sowieso al moeilijk om mensen toe te laten in mijn leven.” Enigszins verrassend, omdat ze eerder nog als verleidster meedeed aan Temptation Island. “Ik heb overdreven in mijn intro, maar zo ben ik helemaal niet. Toen ik dat terugzag, dacht ik: beschamend!”

Na haar deelname werd ze op social media zelfs uitgemaakt voor slet en hoer. “In het begin had ik het daar heel erg moeilijk mee. Ik heb met psychologen moeten praten.”

Eerder vertelde Pommeline al dat ze aan de chronische ontstekingsziekte Colitis Ulcerosa te lijden, die haar baarmoeder aantast. “Het ergste is, mensen weten dat niet… maar de kans dat ik zwanger word is heel klein”, vertelt ze. “De gynaecoloog heeft altijd gezegd dat ik voor mijn dertigste aan kinderen moet beginnen. Ik heb nog vijf jaar.”

Leave a Reply