Profvoetballer Hulk maakt nichtje van zijn ex-vrouw zwanger (Beelden)

Profvoetballer Hulk kondigt zwangerschap aan met nicht van zijn ex-vrouw (foto's)

Profvoetballer Hulk is in opspraak nadat hij op social media heeft aangekondigd een kind verwacht met zijn vriendin. En dit is niet zomaar iemand.

Profvoetballer Hulk

Givanildo Vieira de Souza beter bekend als Hulk verwacht een kind met zijn vriendin. Die toevallig ook het nichtje is van zijn ex-vrouw waarmee hij 12 jaar in een huwelijk zat. Van je eigen familie moet je het hebben zullen we maar zeggen.

Nichtje zwanger

Hulk geeft zelf aan zijn ex-vrouw nooit te hebben bedrogen met haar nicht. Daar gelooft zij natuurlijk niks van want vlak na de breuk tussen Hulk en zijn ex-vrouw, werd zijn nieuwe relatie openbaar gemaakt.

Zijn ex-vrouw is hier absoluut niet blij mee en zegt dit hierover: ‘heel weinig respect voor haar en zijn andere kinderen die ze samen hebben’.

De nicht deelt haar zwangerschap in blijdschap met haar volgers en heeft zelfs nog een foto met de ex-vrouw Iran op haar social media.

Reacties volgers

Onder haar reacties zijn er mensen verbaasd over het nieuws en zijn zij ook niet heel positief. Zo schrijft iemand in het: “Hoe kun je vrede hebben na de lafheid die je met je tante hebt begaan? Judas!”

Een andere comment: Wordt het de zoon of neef van Hulk? En gaan mensen verder dat zij het gevoel van incest krijgen. Kortom online is het nieuws niet goed gevallen.

Bekijk de foto’s en video hieronder

Bron: Soccer Stories – Oh My Goal
Brazilian footballer Hulk is expecting his fourth child - and first - with wife Camila Angelo
Camila is the niece of Hulk's ex-wife Iran Angelo, who he has three children with

Bron: Sportbible, The Sun, Dailystar