Skip to main content

Quincy Promces en Hakim Ziyech kennen elkaar al een lange tijd. Ze zijn hechte vrienden geworden omdat ze een tijd met elkaar hebben gevoetbald bij Ajax. Quincy neemt het op voor zijn vriend Hakim Ziyech en haalt uit middels een Instagram comment.

Quincy Promes stuurt waarschuwing

Quincy Promes is in Nederland veel negatief in de media geweest. Hij lijkt daar weinig van mee te krijgen omdat hij in Rusland een succesvolle carrière heeft. De 31-jarige voetballer brengt zo nu en dan ook muziek uit vanuit Rusland en is nog steeds goed bevriend met zijn jeugdvriend Hakim Ziyech.

Quincy gebruikt Instagram vaak als promotie voor zijn nieuwe liedjes. Hij heeft recent onder een Instagram een bericht geplaatst waarin hij het opneemt voor zijn vriend Ziyech. In de video is is een voetballer te zien die nogal lastig is bij een aantal supersterren, zo ook bij Hakim.

Promes heeft vervolgens een reactie geplaatst met daarin een waarschuwing: “Touch Hakim again and i’m coming for youuuu”. Veel voetballers kennen elkaar al een lange tijd en soms zelfs vanaf de jeugdselectie waardoor ze een hechte band hebben.

Bekijk hier de beelden

Quincy Promes op politiebureau

Onlangs werd Quincy woedend gespot toen hij een politiebureau binnen stapte, hij zou de agenten middels steekpenningen hebben geprobeerd te overtuigen om vrienden van hem vrij te krijgen. Russische media staan vol van dit schandaal, dat is overgenomen in de rest van Europa. Promes wilde volgens het verhaal van het Russische Mash zijn vrienden helpen, die waren aangehouden op verdenking van drugsbezit. Promes zou hebben geeist dat zijn vrienden werden vrijgelaten, maar de politie weigerde, daarop zou hij in woede zijn uitgebarsten. Hij zou de agenten zelfs geld hebben aangeboden om mee te werken. Mash meldt dat geld nooit is betaald, maar de vrienden Quincy zijn wel vrijgelaten.

FOTO: BSR AGENCY