Qucee en Steffie kopen eerste huis! Geven rondleiding!

qucee huis

Qucee heeft mooi nieuws: hij heeft samen met zijn vriendin Steffie een eerste huis gekocht voor zijn gezin. En hij laat alles zien!

Qucee en Steffie kopen eerste huis

Qucee geeft namelijk een spontane en supergrappige rondleiding binnen in het huis zoals alleen hij dat kan. Daarbij worden natuurlijk de nodige grappen uitgehaald met Steffie en zijn dochtertje Mikayla, zoals we dat kennen van de Youtuber.

Rondleiding

Ook laat hij zijn auto’s zien en vertelt hoe de verdeling van de kamers ongeveer zal worden. Hij legt uit hoe de kamers er uit zullen zien als alles af is.

Qucee meldt erbij: “Zoals een aantal van jullie al weten. Hebben we een paar maanden terug ons allereerste huis gekocht. Jullie willen niet weten hoe trots ik ben. Dit was 1 van de grootste doelen ooit in mijn leven. Mijn gezin in een mooi huis en omgeving zetten. Iets wat soms nog steeds onwerkelijk voelt. Omdat ik 5 jaar geleden nog diep in de schulden zat, constant deurwaarders voor de deur had. En ik wist op een gegeven moment niet eens meer hoe ik mijn huur en stroom & water moest betalen en dreigde mijn huis te verliezen. Maar de tijden zijn gekeerd. Geen schulden meer, geen deurwaarders meer. Geen huurachterstand. nu hebben we stabiliteit en met de kers op de taart nu ons eerste koophuis. Ik ben een gelukkig vader”

Bekijk de hilarische rondleiding hieronder:

Swipe voor meer foto’s:

Bron: Instagram Youtube