Skip to main content

Rachel Hazes zal vast niet blij zijn om het nieuws dat zoon André Hazes jr. en knipperlicht soulmate, Monique Westenberg weer bij elkaar zijn. Tenminste, dat zou je denken. Misschien heeft nog niemand het nieuws aan haar durven vertellen, want ze zei iets heel anders tegen de mensen van de Story…

Rachel Hazes

Privé meldt in hun onthullende verhaal “Rachel zal met stomheid geslagen zijn toen ze hoorde dat haar zoon terug is bij zijn oude liefde. Het is André zelf die het haar heeft verteld. Volgens een insider was dat geen leuk gesprek, waar zelfs een ruzie uit voort vloeide.”

“En het lijkt erop dat de zanger zich niet meer de les laat lezen door zijn moeder. Met Monique wil hij verder, met of zonder Rachel. Dit besluit heeft hij stellig genomen.”

Het lijkt niet makkelijk om weer terug te gaan bij een vrouw die je moeder het licht in de ogen niet gunt. Rachel maakt er geen geheim van dat ze het niet goed kan vinden met Monique. Daarom moet ze er ook absoluut niet aan denken dat de ouders van haar kleinzoon het weer gaan proberen met elkaar.

Intieme foto’s

Helaas voor Rachel Hazes lijkt het toch echt zo te zijn. Yvonne Coldeweijer (@lifeofyvonne) maakte als eerste bekend dat de twee weer samen zijn. De Privé deelde hetzelfde nieuws, inclusief een serie intieme foto’s van het stel.

Story verkeerde info?

Yvonne over de situatie: “André zit al tijden met een groot dilemma. Hij is weer samen met Monique, maar Rachel wordt natuurlijk apoplectisch als ze hoort dat hij weer samen is met haar aartsvijand. Tegen zijn moeder zegt hij daarom dat de vakantie en het contact voor de kleine is en dat hij niet met Monique samen is.”

Bekijk hieronder de beelden:

Rachel Hazes
Rachel Hazes
Rachel Hazes

Bron: Instagram, Youtube

Leave a Reply