Rachel Hazes laat zich uit over Sarah van Soelen! ‘Sarah geeft André rust’

Rachel Hazes is gek op haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Dat vertelde ze deze week aan Story. André’s moeder spreekt vol lof over het liefje van haar zoon en op een exclusieve foto lijken ze het erg gezellig te hebben samen.

Op de foto, die hieronder op de voorpagina van Story te zien is, lijken Rachel en haar gloednieuwe schoondochter het érg gezellig te hebben. En dat staat haaks op de band die Rachel met Monique had; daar was nou niet bepaald sprake van ‘een goede klik’.

‘Rust in André’s ogen’

Volgens Rachel gaat het heel goed tussen de twee, zo vertelt ze aan Story. ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’ En blijkbaar is Sarah ook ‘happy’ met haar schoonmoeder, want de twee hebben elkaar inmiddels al een aantal keer ontmoet.

‘Irritant stiekem wijf!’

Op social media barstte de bom na aanleiding van het bericht. ‘Natuurlijk, van Alcohol wordt hij ook rustig!!! En kunnen ze gezellig onder elkaar gaan o.a. zitten zuipen!!’, schrijft een volger op Instagram. En een ander reageert: ‘Rachel is niet blij met dat mokkel. Nee die is met iedere andere meid blij als het maar geen monique is. Irritant stiekem wijf’

Bekijk de foto van Rachel en Sarah hieronder:

Bron: Story, Instagram

Lees ook: