Skip to main content

De zoon van Rossana Kluivert, Nino Wilkes, is gisteren uit de kast gekomen. Hij deelde een openhartig bericht over zijn geaardheid. Hij kreeg er enorm veel steun voor, maar er zat een opmerkelijke reactie tussen met een heftige onthulling.

Uit de kast

Nino Wilkes kreeg na zijn coming out veel lof online, en zijn moeder Rossana Kluivert reageerde ook. “Ik blijf het onwerkelijk vinden dat dit een topic moet zijn waar je voor uit moet komen. (…) je bent mijn alles”, laat ze weten.

Alleen zou dit volledig in het verkeerde keelgat zijn gevallen bij een volger. Die claimt namelijk de Hazes familie te kennen en doet een boekje open over haar zoon, Nino Wilkes. Dit zou de mogelijke reden van de vriendschappelijke breuk zijn geweest.

rachel hazes

Opgelicht

Een volger houdt geen blad voor de mond. De persoon prijst Rossana voor het steunen van haar zoon’s coming out. Alleen zou ze een groot geheim met zich meedragen. De zoon zou volgens de persoon de hebben meegewerkt aan oplichting van de familie Hazes.

“Ik vind het zeer beschamend is, dat jouw zoon heeft meegewerkt als de rechterhand van de familie Hazes in 2021 en jouw zoon’s oplichters praktijken in de doofpot wilde stoppen”, aldus het account. De volger meent dat hij toegang zou hebben tot rekening van de familie en 100.000 euro hebben gestolen.

Geld terug

Volgens de persoon is de familie Hazes niet naar de politie gestapt omdat ze Rossana niet in diskrediet wilde brengen. Het incident zou in de doofpot zijn gestopt nadat er geld werd teruiggestord, aldus de persoon. “Geld is netjes terug gestort door jouw man”, schrijft het kanaal.

Bekijk hier de posts

Zoon Rossana
Zoon Rossana

Bron: Instagram realityfbi DenD