Rapper Pitbull met lang haar en baardje! Mensen massaal verliefd!

Pitbull

De rapper Pitbull staat al jaren bekend om zijn kale kop. Maar hoe ziet hij er dan uit met haar? Een Tiktokker is heel creatief geweest met een foto van de rapper. Mensen worden gek op internet. En denken dat het echt is.

Rapper Pitbull nieuwe look

Tegenwoordig is het de normaalste zaak op social media om foto’s te bewerken. Maar de app Faceapp doet wonderen. Met de app kan je iemand volledig veranderen. Rapper Pitbull krijgt een nieuwe look. Tiktokker @uhumuhhuh was net zoals velen benieuwd hoe rapper Pitbull er met een haar en een baard uit ziet.

Reacties

De uitkomst van de foto’s laten je denken dat het echt iemand anders is. Kijkers zijn verbaasd om de transformatie. De video is viraal gegaan en heeft inmiddels 1.6 miljoen likes gekregen.

Een volger reageert: “Omg, ik dacht dat dit echt was”. Hij zou volgens andere zelfs op een combinatie van David Beckham en Bradley Cooper lijken. Andere mensen waren door de titels zelf een beetje verwarrend en dachten dat zij een hond, een make-over gaf. “Ik dacht dat je het over een Pitbull hond had”.

Bekijk de beelden hier

@uhumuhhuh #greenscreen i’ve been on pitbull tok for too long folks #pitbull #mrworldwide ♬ original sound – Rae
Credit: TikTok/@uhumuhhuh
Credit: TikTok/@uhumuhhuh

Bron: Ladbible, Tiktok