Het loopt dit seizoen niet echt lekker bij Real Madrid en bij een topclub als Real betekent dat gelijk er geruchten de kop op steken over mogelijke versterkingen. In dit geval wordt bij Real Madrid Neymar genoemd.

De Braziliaan kwam afgelopen zomer voor een recordbedrag van 222 miljoen euro over van aartsvijand Barcelona. Als het aan de Braziliaan Ronaldo, die zelf ook voor Real speelde, ligt, speelt zijn landgenoot volgend seizoen in het shirt van Real Madrid. In gesprek met Marca zegt Ronaldo: “Neymar is een geweldige speler. Misschien is hij over een paar jaar wel de beste speler ter wereld en Real Madrid wil altijd het beste.”

De oud-speler van Real Madrid en Brazilië weet dat Real Madrid er alles aan zal doen om Neymar terug te halen naar Spanje.

Op dit moment is Real voor zover bekend officieel nog niet met de transfer bezig. Ronaldo: “Ik heb van mensen binnen de club nog niks gehoord over Neymar. Ze moeten kijken naar wat ze hebben. Dit jaar hebben ze het lastig, maar ze moeten blijven gaan en hopen op goede resultaten.

Neymar wordt al een tijdje genoemd als doelwit van Real Madrid, zelf lijkt Neymar blijkbaar weinig van Real te moeten weten.

Dit blijkt in de video:

real madrid neymar